Voetbalschool Triple-P

  Plezier, Passie en Prestatie

Sponsoren


Wij willen toegankelijk zijn voor een zo groot mogelijke doelgroep door de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden, maar prijs mag niet ten koste gaan aan kwaliteit. Door sponsoring van onderstaande bedrijven is het mogelijk de kosten laag te houden en kunnen wij trainingen verzorgen op een niveau die u van ons mag verwachten.

Wij zijn de sponsoren daar enorm dankbaar voor!

Door op het logo/naam van de sponsor te klikken komt u op de website of facebookpagina voor meer informatie, aanbiedingen/acties of leuke filmpjes/foto's.
Voetbalshop.nl Leeuwarden en Drachten.
Deelnemers aan de trainingen van onze voetbalschool ontvangen een kortingsbon van Voetbalshop.nl.


Smoeltjes, de vrolijkste koekjes van Nederland!
Hellema is de trotse bedenker van Smoeltjes. Deze lekkere koekjes liggen al ruim 25 jaar in de supermarkt. Smoeltjes Speculaas, Spookjes-koekjes en UFO's zijn in vrijwel elke supermarkt in Nederland verkrijgbaar. Smoeltjes voldoen aan alle specifieke voedingskundige criteria voor kinderproducten.


Terpstra Machine Onderhoud verzorgt het machine- onderhoud van uw tuin- en parkmachines zoals gras-maaiers en zitmaaiers maar ook aanhangwagens, bootmotoren en klein constructiewerk. Ook voor het huren van diverse machines en aanhangwagens kunt u bij Terpstra terecht. Tevens keuren zij machines voor zowel Nen1340 stroom als de keuringen voor de tuin- en parkmachines en aanhangwagens. Ook constructiewerk en aanpassen van machines beho-ren tot de mogelijkheden. Door een compleet aanbod en de juiste contacten vinden zij voor elke uitdaging een passende oplossing.


Spar Hallum en Uw Slager Wip is de winkel voor dagelijks gemak, de beste kwaliteit, altijd vers en met een zeer uitgebreid assortiment. Van versproducten tot overheerlijke kant-en-klaar maaltijden, je vindt het bij Spar en Uw Slager Wip! Dagelijks worden de broodjes en broden vers voor u gebakken en het vlees vers bereid.


Jensma Akkerbouwbedrijf Hijum, werkgever van onze trainer Jordi. Jensma is gespecialiseerd in de teelt van pootaardappelen, uien en graan.